Ny man - inga manskläder dock

Jag har ju tillökat sällskapet i lilla syrummet på Köpmangatan 18. Ikväll när jag satt här och drack vin i min ensamhet, sydde lite för hand, lyssnade på musik och myste så kom jag att tänka på att mannen, den enda mannen, bland alla kvinnor och barn - inte har ngt namn? Han är ju lätt en fin kandidat när jag inte har någon att mysa med!
Tips på namn?



www.helenagranby.se


Beställningar!

Jag kan inte förstå hur det har gått så fort och blivit juni helt plötsligt! Jag har massor att sy, men vill leva sommaren samtidigt! Men till er inblandade - jag hinner jag hinner :) Jag har dessutom semester sista tiden innan bröllopen i juli då jag fixar med det sista som att stänga dragkedjor bak. Idag tar lilla Josefine studenten i min klänning! Stolt Helena ska självklart dit! Bilder kommer sen!



Jag har fått två beställningar till - bröllop i vinter! Jag som inte skulle fastna i bröllopsträsket, men det är svårt att tacka nej då det är superroligt och en ära. Jag kommer däremot ha lite andra krav på mina beställningar. Jag vill vara mer kreativ och få designa lite mer, komma med idéer och att "kunden" får köpa eller avslå. Nu låter det hårt, men självklart ska kunden berätta vad den vill ha - sen får jag låta fantasin flöda. Och som oftast blir det ett perfekt genemsamt sista resultat! Kunden ska alltid vara mer än nöjd! Kommer mer till det senare!
www.helenagranby.se


Händer saker - tro det eller ej

Ja, det är MYCKET just nu, men det händer grejer - tro mig :)
Bilder får visa! Puss ha en Fin dag!




www.helenagranby.se


https://cdn3.cdnme.se/cdn/6-2/108594/images/2008/s6002296kopia-kopia_3412785.jpg RSS 2.0
Test